DINNER
DINNER
KÖKETS REKOMENDATION
MENU DE JOUR
-
FÖRRÄTT, HUVUDRÄTT OCH EFTERRÄTT599:- / PP
DAGENS FRANSKA TRERÄTTERS ÄR SPECIALKOMPONERAD AV VÅRA KOCKAR
CHARCUTERIE
URVAL AV VÅRA CHARKUTERIER, TAPENADER MED LEVINBRÖD OCH INLAGDA GRÖNSAKER.
-
OSTRON MED FRANSKA KLASSISKA TILLBEHÖR(29:- st) (149:- 6st) (279:- 12st)
-
ASSORTIMENT DE FROMAGESHALV – 99:- / HEL – 179:-
OSTBITAR I SÄRSKILT URVAL
HUîTRES
URVAL AV VÅRA CHARKUTERIER, TAPENADER MED LEVINBRÖD OCH INLAGDA GRÖNSAKER.
-
PLATEAU DU BISTRO149:-
Det lilla urvalet
-
PLATEAU DU TRIOMPHE199:-
Mellanstort urval
-
PLATEU D´EIFFEL269:-
Lika storslaget som självaste eifeltornet
ENTREES
-
STEAK TARTAR189 KR/269 KR
FRANSK RÅBIFF AV OXFILE MED DIJONSENAP, KARIS, RÖDBETA, ÄGGULA OCH FÄRSKRIVEN PEPPARROT OCH BRÖD
(MED POMMES FRITES TILL HEL).
-
TOAST NORDIQUE249 KR
LÖJROMSTOAST, SMÖRSTEKT BRIOCHE, RÖDLÖK OCH SMETANA
-
CHEVRE CHAUD149 KR
HOUNGSGRATINERAD GETOST PÅ LANTBRÖD, SERVERAS MED HUSETS NÖTMIX OCH ROQUETTE
-
ECREVISSES GRATINEES169 KR
HAVSKRÄFTOR GRATINERADE MED SMÖR, VITLÖK, FÄRSKA ÖRTER, CITRON OCH FÄRNKOL, SERVERAS MED FÄRSKT BRÖD OCH AIOLI.
-
CARPACCIO DE BOEUF MARINE189 KR
CARPACCIO AV GRAVAD OXFILE MED DIJONCREME, KAPRIS, HYVLAD PARMESSAN, ROSTADE PINJENÖTTER SAMT RUCCOLA TOPPAT MED TRYFFELOLJA
PLATS PRINCIPAUX
VARMRÄTT
KÖTT – MEAT
VARMRÄTT
KÖTT – MEAT
-
CANARD A LORANGE269:-
KONTITERAD KRISPIGT ANKLÅR PÅ EN SÖTPOTATISPURE, SERVERAS MED LJUMMEN PRIMÖRSALLAD SMAKSATT MED SAFFRAN. TILL DETTA SERVERAS EN KLASSISK APELSINSÅS
-
BOEUF BOURGUIGNON249:-
ÖKT SIDFLÄSK, CHAMPINJONER, RÖDVINSÅS, MED POTATIS-SELLERIPURE.
-
COQ AU VIN DE MAISON249:-
HEL VITLÖKSBRÄSERAD VÅR KYCKLING MED TIMJAN SERVERAS MED SÄSONGENS PRIMÖRER, ROTFRUKTER SAMT TRYFFELMOS
POISSONS
Fisk – FISH
Fisk – FISH
-
FRUITS DE MER A LA SAUCE PIQUANTE339:-
HAVSKRÄFTOR MED MUSSLOR FRÄSTA I CHILI, VITLÖKSOLJA SAMT VÅRLÖK, SERVERAS MED GRILLAT SURDEGSBRÖD
-
MOULES FRITES229:-
INKOKTA BLÅMUSSLOR MED AIOLI OCH POMMES FRITES
-
POIOSSON GRILLE DU JOUR289:-
VÅR UTVALDA FISK GRILLAD MED ÖRTER OCH CITRON
SALADES & SANDWICHES
-
SANDWICH AU BOEUF DU BISTRO255:-
STEAK SANDWICH MED RYGGBIFF SERVERAT PÅ GRILLAT SURDEGSBRÖD, DIJONSENAP, PEPPARROTSKRÄM, TOMAT OCH HUSETS POTATISCHIPS.
-
SANDWICH AUX CREVETTES259:-
HANDSKALADE RÄKOR PÅ RÅGBRÖD MED FRANSK MAJONÄSBLANDNING.
-
SALADE DE CHEVRE DU BISTRO179:-
GETOST, FRANSK HONUNG, SOLTORKADE TOMATER, NÖTMIX, FIKON OCH KRISPSALLAD.
VEGETARIEN
-
KÖKETS VEGETARISKA VAL189:-
VÄNLIGEN EFTERFRÅGA VEGETARISKA ALTERNATIV
BARN MENY
TILL ALLA VÅRA YNGRE GOURMANDER ERBJUDER VI EN SPECIALKOMPONERAD MENY
-
MINIBURGARE MED POMMES FRITES OCH GLASSPINNE85:-
-
KÖTTFÄRSÅS MED SPAGETTI OCH GLASSPINNE85:-
LE GRILL
PÅ LE GRILL KOLGRILLAR VI MATEN PRECIS SOM DEN FRANSKA KÖKSTRADITIONEN KRÄVER. ATT SÄGA ATT GRILLSMAKEN BLIR MAGNIFIQUE ÄR EN UNDERDRIFT – BON APPETIT!
-
OXFILE349:-
-
ENTRECÔTE279:-
-
RYGGBIFF289:-
-
GRILLSPETT289:-
-
LAMMRACK289:-
-
MAJSKYCKLING189:-
-
GRILLMIX319:-
Flera smakprov av det bästa från kolgrillen: majskyckling, lammracks och ryggbiff. Välj därtill ut två såser och ett tillbehör.
-
LE HAMBOURGEOIS219:-
Mald högrev, husets grillade briochebröd, bacon, gruyère ost, tryffelaioli och inlagd gurka. Serveras med pommes frites
-
LE HAMBOURGEOIS ROYAL249:-
Grillad ryggbiff skivad, med husets grillade briochebröd, tryffelaioli, tomat, sallad och inlagd gurka. serveras med pommes frites.
DESSERTS
-
MACARON FUSION149:-
Vaniljglass och grädde toppas med säsongens macarons samt bär
-
CRÈME BRULÉE CLASSIQUE95:-
Casonadsocker, färsk vanilj och färska bär
-
FONDANT AU CHOCOLAT119:-
Chokladfondant varvad med chokladcrunch, till detta serveras en vit chokladparfait med karamelliserade nötter och en bärkompott
-
SORBET FAIT MAISON99:-
Serveras med macarons & färska bär.
-
LE GRAND DESSERT199:-
Ett stort urval av kockens desserter