Skip to main content

Main Street
9876 Anytown

Tuesday-Sunday
11 am - 3 pm
5 pm - 11 pm

Östra Larmgatan 20

411 07 Göteborg

Vardagar 
11:00 - 22:00

Helger

13:00 - 23:00


DINNER

KÖKETS REKOMENDATION

MENU DE JOUR

  • FÖRRÄTT, HUVUDRÄTT OCH EFTERRÄTT
    599:- / PP

    DAGENS FRANSKA TRERÄTTERS ÄR SPECIALKOMPONERAD AV VÅRA KOCKAR

CHARCUTERIE

URVAL AV VÅRA CHARKUTERIER, TAPENADER MED LEVINBRÖD OCH INLAGDA GRÖNSAKER.

  • OSTRON MED FRANSKA KLASSISKA TILLBEHÖR
    (29:- st) (149:- 6st) (279:- 12st)
  • ASSORTIMENT DE FROMAGES
    HALV – 99:- / HEL – 179:-

    OSTBITAR I SÄRSKILT URVAL

HUîTRES

URVAL AV VÅRA CHARKUTERIER, TAPENADER MED LEVINBRÖD OCH INLAGDA GRÖNSAKER.

  • PLATEAU DU BISTRO
    149:-

    Det lilla urvalet

  • PLATEAU DU TRIOMPHE
    199:-

    Mellanstort urval

  • PLATEU D´EIFFEL
    269:-

    Lika storslaget som självaste eifeltornet

ENTREES

  • STEAK TARTAR
    189 KR/269 KR

    FRANSK RÅBIFF AV OXFILE MED DIJONSENAP, KARIS, RÖDBETA, ÄGGULA OCH FÄRSKRIVEN PEPPARROT OCH BRÖD

    (MED POMMES FRITES TILL HEL).

  • TOAST NORDIQUE
    249 KR

    LÖJROMSTOAST, SMÖRSTEKT BRIOCHE, RÖDLÖK OCH SMETANA

  • CHEVRE CHAUD
    149 KR

    HOUNGSGRATINERAD GETOST PÅ LANTBRÖD, SERVERAS MED HUSETS NÖTMIX OCH ROQUETTE

  • ECREVISSES GRATINEES
    169 KR

    HAVSKRÄFTOR GRATINERADE MED SMÖR, VITLÖK, FÄRSKA ÖRTER, CITRON OCH FÄRNKOL, SERVERAS MED FÄRSKT BRÖD OCH AIOLI. 

  • CARPACCIO DE BOEUF MARINE
    189 KR

    CARPACCIO AV GRAVAD OXFILE MED DIJONCREME, KAPRIS, HYVLAD PARMESSAN, ROSTADE PINJENÖTTER SAMT RUCCOLA TOPPAT MED TRYFFELOLJA

PLATS PRINCIPAUX

VARMRÄTT
KÖTT – MEAT

  • CANARD A LORANGE
    269:-

    KONTITERAD KRISPIGT ANKLÅR PÅ EN SÖTPOTATISPURE, SERVERAS MED LJUMMEN PRIMÖRSALLAD SMAKSATT MED SAFFRAN. TILL DETTA SERVERAS EN KLASSISK APELSINSÅS

  • BOEUF BOURGUIGNON
    249:-

    ÖKT SIDFLÄSK, CHAMPINJONER, RÖDVINSÅS, MED POTATIS-SELLERIPURE. 

  • COQ AU VIN DE MAISON
    249:-

    HEL VITLÖKSBRÄSERAD VÅR KYCKLING MED TIMJAN SERVERAS MED  SÄSONGENS PRIMÖRER, ROTFRUKTER SAMT TRYFFELMOS

POISSONS
Fisk – FISH

  • FRUITS DE MER A LA SAUCE PIQUANTE
    339:-

    HAVSKRÄFTOR MED MUSSLOR FRÄSTA I CHILI, VITLÖKSOLJA SAMT VÅRLÖK, SERVERAS MED GRILLAT SURDEGSBRÖD

  • MOULES FRITES
    229:-

    INKOKTA BLÅMUSSLOR MED AIOLI OCH POMMES FRITES

  • POIOSSON GRILLE DU JOUR
    289:-

    VÅR UTVALDA  FISK GRILLAD MED ÖRTER OCH CITRON

SALADES & SANDWICHES

  • SANDWICH AU BOEUF DU BISTRO
    255:-

    STEAK SANDWICH MED RYGGBIFF SERVERAT PÅ GRILLAT SURDEGSBRÖD, DIJONSENAP, PEPPARROTSKRÄM, TOMAT OCH HUSETS POTATISCHIPS.

  • SANDWICH AUX CREVETTES
    259:-

    HANDSKALADE RÄKOR PÅ RÅGBRÖD MED FRANSK MAJONÄSBLANDNING.

  • SALADE DE CHEVRE DU BISTRO
    179:-

    GETOST, FRANSK HONUNG, SOLTORKADE TOMATER, NÖTMIX, FIKON OCH KRISPSALLAD.

VEGETARIEN

  • KÖKETS VEGETARISKA VAL
    189:-

    VÄNLIGEN EFTERFRÅGA VEGETARISKA ALTERNATIV

BARN MENY

TILL ALLA VÅRA YNGRE GOURMANDER ERBJUDER VI EN SPECIALKOMPONERAD MENY

  • MINIBURGARE MED POMMES FRITES OCH GLASSPINNE
    85:-
  • KÖTTFÄRSÅS MED SPAGETTI OCH GLASSPINNE
    85:-

LE GRILL

PÅ LE GRILL KOLGRILLAR VI MATEN PRECIS SOM DEN FRANSKA KÖKSTRADITIONEN KRÄVER. ATT SÄGA ATT GRILLSMAKEN BLIR MAGNIFIQUE ÄR EN UNDERDRIFT – BON APPETIT!

  • OXFILE
    349:-
  • ENTRECÔTE
    279:-
  • RYGGBIFF
    289:-
  • GRILLSPETT
    289:-
  • LAMMRACK
    289:-
  • MAJSKYCKLING
    189:-
  • GRILLMIX
    319:-

    Flera smakprov av det bästa från kolgrillen: majskyckling, lammracks och ryggbiff. Välj därtill ut två såser och ett tillbehör.

  • LE HAMBOURGEOIS
    219:-

    Mald högrev, husets grillade briochebröd, bacon, gruyère ost, tryffelaioli och inlagd gurka. Serveras med pommes frites

  • LE HAMBOURGEOIS ROYAL
    249:-

    Grillad ryggbiff skivad, med husets grillade briochebröd, tryffelaioli, tomat, sallad och inlagd gurka. serveras med pommes frites.

DESSERTS

  • MACARON FUSION
    149:-

    Vaniljglass och grädde toppas med säsongens macarons samt bär 

  • CRÈME BRULÉE CLASSIQUE
    95:-

    Casonadsocker, färsk vanilj och färska bär

  • FONDANT AU CHOCOLAT
    119:-

    Chokladfondant varvad med chokladcrunch, till detta serveras en vit chokladparfait med karamelliserade nötter och en bärkompott 

  • SORBET FAIT MAISON
    99:-

    Serveras med macarons & färska bär.

  • LE GRAND DESSERT
    199:-

    Ett stort urval av kockens desserter

Allergier
 A = Eggs,  B = Milk (incl. lactose),  C = Grains containing gluten,  D = Peanuts,  E = Nuts,  F = Sesame seeds,  G = Soya,  H = Celery